keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Big things coming

Paljon isoja muutoksia tulossa meidän elämään. Tänään vihdoin sitten selvisi, että muutamme parin kuukauden sisällä takaisin pääkaupunkiseudulle. Vähän sekavat fiilikset, vaikka Vaasa on ollut ihana paikka, niin on silti ihan kiva päästä takaisin lähemmäs molempien perheitä, näin kaukana asuminen kuitenkin on ollut toisaalta vaikeeta olla erossa perheistä. Haikeeta jättää meidän ihana kämppä ja muutamat ihanat ystävät keihin olen tutustunut Vaasassa. Mutta ainahan tänne pääsee takaisin käymään!
Mulla on myös yksi iso toinen uutinen teille, mutta taidan jättää sille ihan oman postauksen lähitulevaisuuteen, hih! Suunnitelmissa olisi nimittäin lähtö lämpimään marraskuun puolen välin jälkeen. Tänään näin Kataa, puhuttiin vähän että pidettäisiin leffailtaa viikonloppuna! Leffaillat on mun mielestä ihan parhaita, kun voi ottaa rennosti ja chillailla rennoissa vaatteissa koko illan. Otettiin tänään myös parit asukuvat, aurinko paistoi aivan ihanasti ja saatiin ikuistettua se onneksi :)

IMG_1386 IMG_1330 IMG_1352 IMG_1401 IMG_1322 IMG_1390x

8 kommenttia:

 1. Oot kyllä niin kaunis, huh! Kiinnostais tietää että mitä ripsaria käytät? :) jos saa kysyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vaihtuu tosi useesti ripsari mutta tällä hetkellä käytän semmoista kun Lancomen Hypnose :) kiitos!

   Poista
 2. sun blogi on ihan paras! ootan aina eniten sun postauksia. :D käyn joka päivä kattoon oisko tullux) oot huippu kaunis ja ihanan ilonen aina!! tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti kiitos <3 ihanaa loppuviikkoa sinne!

   Poista
 3. Kiva asu :) Miksi muutatte takaisin Helsinkiin, jos saa kysyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Poikaystäväni siirtyy muualle pelaamaan :)

   Poista
 4. Vau mitä kuvia! Oot niin upea. :)

  VastaaPoista